kr 479 i måneden

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

Dette er en medlemsportal og du vil automatisk trekkes 479 i måneden inntil du selv velger å avslutte medlemskap. 

Salgsvilkår

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Heal to get real medlemsportal

I HTGR fellesskapet kan du være 100 % deg selv. Utvikle deg, finne din egen kraft, intuisjon og sanne vei i trygge inspirerende og motiverende rammer.

Lære mer om hvordan du kan tiltrekke deg  det du ønsker blant annet ved hjelp av manifestering og visualisering.

Det er de små stegene som tilsammen fører til STORE resultater. Bli med i et fantastisk felleskap som vil støtte deg i din prosess. Alt er energi og det å heve egen energi og frekvens er essensielt for forandring og det å henge med likesinnede er en viktig nøkkel for suksess.

Uten endring vil ikke noe endre seg.
Samme øver vi på å skape ny historie med varig endring, omprogrammere, bryte mønster og bygge et sterkt fundament og grunnmur som legger til rette for at du skal komme i kontakt med kraften DU har i deg selv. Vi kan ikke gå veien for deg, men vil gjøre vårt beste for å være lyset som fører deg i riktig retning og åpner opp for den magiske veien.

I HTGR jobber vi med helheten og sammenhengen mellom alle kroppene våre. Den fysiske, psykiske, emosjonelle og spirituelle. 

Vi (Lila og healer Susanne) vil ha en felles livesending i måneden som avsluttes med en guidet healing av Susanne. 

Vi vil også ha en sending hver i måneden, og noen ganger inviterer vi med gjester som vi mener kan tilføre prosessen din noe magisk.

Vi gleder oss til denne reisen,

masse kjærlighet Susanne og Lila.