kr 3 790 per år

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

Ved kjøp blir du satt på min e-post liste slik at du kan motta viktig informasjon.

Ditt abonnement i Lilagjengen vil automatisk bli fornyet etter 1 år.

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Er du klar for å skape livet du drømmer om?

Feminin restart medlemsportalen og samfunnet der du kan være 100 % deg selv. Noe som gir trygge inspirerende og motiverende rammer for utvikling og vekst, finne din sanne vei og komme i din egen kraft.

Det er de små stegene som tilsammen fører til STORE resultater. Bli med i et fantastisk felleskap som vil støtte deg i din prosess. Alt er energi og det å heve egen energi og frekvens er essensielt for forandring og det å henge med likesinnede er en viktig nøkkel for suksess.

Uten endring vil ikke noe endre seg.
Samme øver vi på å skape ny historie med varig endring, omprogrammere, bryte mønster og bygge et sterkt fundament oggrunnmur som legger til rette for at du skal komme i kontakt med kraften DU har i deg selv.


Du får tilgang til kursportal med læring om:

❥ Fundamentet (hvordan bygg en god selvfølelse og bli kvitt og omprogrammere begrensende tanker og følelser som stopper utviklingen)

Grunnmuren (hvordan få ned summe av stress så du står stødig i din egen kraft, får kontakt med egen intuisjon og samtidig som du skritt for skritt bygger en solid fysisk, psykisk og emosjonell helse. 

Manifestering, hvordan tiltrekke deg det du ønsker og drømmer om og bli magnetisk.

❥ Hvordan leve mer i takt med syklus og en naturlig livsstil som fører deg i kontakt med med intuisjon og åpner opp for inspirasjon (IN SPIRIT)

OG månedltlige

❥ Masterklasser og spørretime

 

Informasjon om påmelding: 

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. 

Sees på innsiden,

 
Line ❥
 

Hva andre sier

Jeg syns det er både lærerikt og trygt å være i en gruppe jeg betaler for å være med i. Lærerikt fordi det legges mer ressurser til gruppen og trygt fordi det er en lukket gruppe, hvor alle er der fordi de ønsker å være der. For meg er det superinterresant at det er forskjellige tema og det viktigste av alt, du Line er et levende leksikon. Du deler på en enkel å leken måte, som gjør det lettere for alle å skjønne innholdet. I tillegg er det enklere å spørre om ting i en lukket gruppe. Jeg elsker konseptet og nyter å lære nye ting av deg.

Eli Brattås