Feminin RE-start medlemsportalen og samfunnet der du kan være 100 % deg selv.

Her får du trygge, inspirerende og motiverende rammer for utvikling og vekst, finne din sanne vei og komme i din egen kraft.

 
Ja jeg er klar for en Feminin Re-start

I Lilagjengen er du 100% deg selv

Samtidig tar du nye steg mot den nye deg, for det er de små stegene som fører til STORE resultater.

Med et fantastisk, likesinnet fellesskap som støtter deg i din prosess finner du DIN nøkkel til suksess.
Alt er energi, og det å heve egen energi og frekvens er essensielt for forandring.

Uten endring vil ikke noe endre seg. Sammen øver vi på å skape ny historie med varig endring, omprogrammere, bryte mønster og bygge et sterkt fundament og grunnmur som legger til rette for at du skal komme i kontakt med kraften DU har i deg selv.

Lilagjengen og samhørighet til likesinnede har gitt meg mer trygghet og mer ro i meg selv slik at jeg føler jeg er god nok som jeg er.
Veiledningen fra Line blir gjort på en naturlig og trygg måte, og gruppetilhørigheten er gull verdt for meg❤️

Lill Iren Aase Sørli

Dette får du

I tillegg til et fantastisk felleskap får du får tilgang til kursportal med læring om:

❥ Fundamentet (hvordan bygg en god selvfølelse og bli kvitt og omprogrammere begrensende tanker og følelser som stopper utviklingen)

❥ Grunnmuren (hvordan få ned summe av stress så du står stødig i din egen kraft, får kontakt med egen intuisjon og samtidig som du skritt for skritt bygger en solid fysisk, psykisk og emosjonell helse. 
❥ Manifestering, hvordan tiltrekke deg det du ønsker og drømmer om og bli magnetisk.
❥ Hvordan leve mer i takt med syklus og en naturlig livsstil som fører deg i kontakt med med intuisjon og åpner opp for inspirasjon (IN SPIRIT)
❥ Månedlige masterklasser og spørretimer.

Du får tilgang til en lukket gruppe hvor du kan stille spørsmål og dele erfaringen i et trygt felleskap med en energi som må oppleves. I tillegg får du tilgang til en app som du enkelt bruker via telefonen og som ikke krever innlogging. Du kan også åpne kurs via datamaskin.Du får tilgang til moduler med tekst, video og lydfil som vil gjøre en STOR forskjell for deg.
Du får også tilgang til en app som du enkelt bruker via telefonen og som ikke krever innlogging. Du kan også åpne kurs via datamaskin.


Under kan du lese mer om det vi øver og fokuserer på i Lilagjengen.

FUNDAMENTET,
e
genkjærlighet og selvfølelse 

På samme måte som vi trener styrke for å bli sterk, er det å bygge selvfølelse og egenkjærlighet noe vi må øve på. Egenkjærlighet er fundamentet for alle andre endringer, og det gjør at vi står stødig i våre handlinger. Ofte har vi programmeringer som gjør at vi har begrensende tanker om oss selv, disse mønstrene øver vi på å bryte. 

GRUNNMUREN

Summen av stress (fysisk, kjemisk og emosjonelt) avgjør hvordan du har det og hvordan helsen din er på alle plan, fysisk, psykisk, emosjonelt og spirituelt. Her får du verktøyene du trenger for å styrke grunnmuren din; immunforsvaret, nervesystemet og hormonbalansen slik at du står stødig i din egen kraft, får kontakt med egen intuisjon og lettere kan visualisere og manifestere.

Lev i takt med syklus

En balanse mellom det maskuline og feminine er essensielt for at du skal ha det bra. Det meste i samfunnet er lagt opp etter en maskulin rytme, noe som gjør at vi kvinner ofte blir utmattet og møter veggen. Selv har jeg vært der flere ganger, men det å leve mer i takt med en feminin syklus har endret livet mitt. I en feminin RE-start lærer du deg å leve i takt med en feminin syklus, noe du som kvinne alltid vil være endel av.

Hjerte til hjerte

Vi treffes regelmessige til spørretime (der du kan spørre om hva som helst), vi fordyper oss i tema og får besøk av andre eksperter. 

Et fantastisk felleskap vil støtte deg i din prosess. Alt er energi og det å heve egen energi og frekvens er essensielt for forandring og det å henge med likesinnede er en viktig nøkkel for suksess.


Nå er døren til Lilagjengen åpnet 💕

Er det din tur nå?

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Lilagjengen the place to feel good.
Ønsk leken og balansert helse velkommen.

Her får du godfølelsen der du stråler innenfra og ut, hvor magen spiller på lag med deg, huden gløder, du har mer energi, bedre selvfølelse, et roligere sinn, og hormoner i balanse.

Start med de små stegene som fører til STORE resultater i et fantastisk felleskap og med en heiagjeng i ryggen. Her øver vi på å innarbeide gode rutiner som bygger mestringsfølelse og egenkjærlighet. 

 
Ja jeg vil være med i Lilagjengen

BEST PRIS 💕

kr 3 790/årlig

 

 • Tilgang til et unikt fellesskap 
 • Eksklusive livesendinger
 • Tilgang til kursportal med verktøyene du trenger for å bygge fundament, grunnmur og lære om feminin syklus
 • Oppskrifter
 • Visualiseringer, yoga og meditasjon
 • Du betaler kun for 10 måneder
Bli medlem

Delbetaling

kr 999

 • Tilgang til et unikt fellesskap 
 • Eksklusive livesendinger
 • Tilgang til kursportal med verktøyene du trenger for å bygge fundament, grunnmur og lære om feminin syklus
 • Oppskrifter
 • Visualiseringer, yoga og meditasjon
Bli medlem

Månedspris

kr 379,-

 • Tilgang til et unikt fellesskap 
 • Eksklusive livesendinger
 • Tilgang til kursportal med verktøyene du trenger for å bygge fundament, grunnmur og lære om feminin syklus
 • Oppskrifter
 • Visualiseringer, yoga og meditasjon
Bli medlem

Min helse og og mitt mindset er så forandret, the good way.
Det er Lilagjengen og din fortjeneste.
Du gir så mange gode tips, som er enkle å følge.
Du er unik med all din kunnskap som du med glede deler med "gjengen".
Veldig takknemlig at DU finns.

Eli Brattaas

Lila


Jeg har gått fra å være ernæringsterapeuten som ikke trodde på det jeg ikke kunne ta til å tro at energi er en nøkkel for alt i livet.

Jeg har hatt mange helseutfordringer store deler av livet i dag er jeg 45 år friskere og mer energetiske enn noen gang. Jeg har brutt programmeringer, mønster og laget meg en ny historie.

I en Feminin restart deler jeg alle nøklene med deg, gled deg til en transformerende reise. Jeg kan ikke vente til å starte denne reisen med deg.

 

 
Hjerteklem ❥

Jeg er klar til å skape livet jeg drømmer om !

Beste pris

3790,- årlig

Kjøp og betal i ett

Du sparer 758,-

MELD DEG PÅ HER

Delbetaling

999 kr

I dag,
Betaling hver 3. måned

MELD DEG PÅ HER

Månedspris

379,-


Ingen bindingstid

MELD DEG PÅ HER

Jeg er meget fornøyd med Lilagjengen. Jeg liker kajabi appen og oppsett der er bra. 

Det er supert med oppskrifter og jeg stoler på deg og det du lærer bort i kosthold.

Forsett det gode arbeidet du gjør, jeg syns du er utrolig kunnskapsrik og flott.

Gleder meg til mer yoga og  meditasjon. 

SÅ KNALL BRA JOBBA 


Cecilie Skomsøy Aspaas 

Lilagjengen

Jeg synes alt du tar opp er veldig interessant og viktig ! Du går mye mer i dybden enn jeg selv ville klart. Jeg tar det i mitt tempo, og er glad alt ligger i opptak, lærer litt hele tiden.

Jeg er glad i vi får så mange konkrete tips på naturlige produkter til kroppen. Så tar man sine egne valg ut i fra listen.

Jeg gleder meg masse til mer yoga og  meditasjon. 

Synes du gjør en fantastisk jobb, glad jeg er med i denne gjengen !

Klem fra Merete Holtet

Lilagjengen

I Lilagjengen er det påfyll av mye nyttig info om helse på alle nivå! Det gir meg eit puff i rett retning om eg trenger det, og Line introduserer oss for folk med nyttig kunnskap og erfaring!

Masterklasser og spørretimer gir rom for å lære nytt- og få delta aktivt i egen læring og tilegning av kunnskap :)
I gruppa er det rom og takhøyde for å være seg sjøl- og alle bidrar på det nivået dei ønsker!

Så glad for å være ein del av dette fellesskapet!
Klem fra Silje F. Skaarer

Lilagjengen

Du får meg alltid å smile enten det feks er at du kommer live med noe nyttig , eller du deler dine historier fra hverdagen. Du har en veldig god energi.

Liker veldig godt alle de fine temaene du tar opp og gleder meg alltid til neste masterclass. 

Klem Siri Barø

Jeg har fulgt Lilalife med Line i drøyt 10 år nå, og det har vært de mest livsendrende årene av min helsereise. Jeg hadde ikke sykdommer eller veldig store fysiske plager jeg hadde behov å bli kvitt. Men jeg hadde en slags oppvåkning for 10 år siden hvor jeg virkelig begynte å interessere meg for å lytte til kroppen, kjenne etter hva den trengte og det ble viktig for meg å spise og leve på en slik måte at jeg også kunne unngå å belaste kroppen for mye. 

Det er en prosess som tar tid, og Line har så rett i det hun sier at vi må gå skritt for skritt, bygge stein på stein og ha tillit til prosessen. Våge å prøve og feile, og kanskje mest av alt være tålmodig og lytte inn. 

Lilalife har virkelig vært gull i disse årene, som inspirasjon og kilde til kunnskap. Line formidler på en unik måte, med ekthet og sjarm, varme og ydmykhet, hun deler raust av egne opplevelser og tanker. Og hun er faglig dyktig og har en nysgjerrighet på å lære nytt som er veldig inspirerende. Lilalife+ er nå neste steg, en lukket gruppe med ennå mer dypdykk på ulike livsområder. Med livesendinger og gode forelesere på temaer jeg er opptatt av som kvinne.

Så jeg er fortsatt med, inn i dette neste kapittelet av Lilalife. Nå en eksklusiv oase av kunnskap, erfaring, livsglede og lekenhet, for flotte frodige kvinner som ønsker å bli kjent med egen kropp, bygge helse, kreativitet og lekenhet. Og Line byr på det hele, i moduler med temaer som ærer det feminine. Som lærer oss å ta vare på oss selv, og setter kvinnelivet inn i det sykliske som livet på jorda er.

Lilagjengen er mer av det samme, og samtidig tror jeg det blir annerledes. Det er en gruppe hvor det legges opp til deling, at man kan våge litt mer sammen med andre kvinner. At hver enkelt kan få mulighet til å nyte godt av  erfaringer og selv dele inn i gruppa.

Jeg har tro på at dette kan bli et fint feminint fellesskap, og det som til nå er lagt ut er lovende for  innholdet i gruppa. 

Elisabeth Ulsaker

Salgsvilkår

LES HER

Personvern erklæring

LES HER