JEG ER KLAR

“Modig nok til å endre, sterk nok til å bare være"På kurset "Heal to get real" får du verktøyene som skal til for å stake ut veien som er ment for akkurat deg. Vi ønsker også at du skal komme dypere i kontakt med din intuisjon og sannhet, og dermed nærmere din sanne identitet (dharma). Sjelen vet svaret og ved å skjerpe din intuisjon og ha fokus på din sannhet er mulighetene ikke mindre enn uendelige.

Vi lærer deg hvordan du kan spille mer på lag med universet for mer harmoni og magi i livet ditt. Bli magnetisk og tiltrekk deg mer av hva du ønsker gjennom blant annet manifestering og visualisering. På dette kurset får du alle verktøyene som skal til for å ta tilbake kontrollen over eget liv og sette kursen direkte mot ditt drømmeliv!

OPPSTART 12. september 19:00

BLI MED HER
Vi er stolt av å presentere

Heal to
get real


 “Modig nok til å endre, 
sterk nok til å bare være"

Kurset hvor du tar tilbake din indre kraft og blir lederen og healeren i ditt eget liv

På kurset lærer du å:

 • Rydde bort og gi slipp på det som holder deg igjen for å skape plass til det som tar deg til neste nivå
 • Hvordan manifestere og visualisere for å tiltrekke deg mer av det du ønsker
 • Hvordan spille på lag med din egen kraft, moder jord og  universet for mer harmoni og magi
 • Hvordan komme i kontakt med din indre energi og se at du har en uendelig verdi.

 OPPRYDDING #1


Dersom energifeltet og livet ditt er fullt, er det vanskelig å få innpass for nye ting; lykken, magien, den dype takknemligheten, kontakten med egen intuisjon, kreativitet, inspirasjon og sensualitet. I HTGR rydder vi plass til deg og ditt drømmeliv på alle plan, og et viktig steg i prosessen er grensesetting. Vi åpner opp for en høyere frekvens og vibrasjon for at du skal komme IN-SPIRIT og finne balanse mellom det feminine og maskuline.

EGENKJÆRLIGHET #2


Egenkjærlighet er et viktig fundament for alt i livet og skulle vært den enkleste og mest selvfølgelige ting. Dessverre tviler vi ofte på oss selv, snakker oss selv ned og sammenligner oss med andre. Når selvfølelsen er lav er det vanskelig å sette seg selv først og integrere endringer. I HTGR bygger vi opp selvfølelsen og egenkjærligheten din skritt for skritt gjennom coaching, øvelser og healing. Vi skaper nye sannheter og former nye verdensbilder.

PÅFYLL #3


Alt du kan forestille deg kan bli virkelig og alt du åpner opp for kan bli ditt.
I HTGR lærer du deg verktøyene for hvordan å heve din vibrasjon og manifestere det du ønsker i livet ditt. Du lærer hvordan å fylle på med kvalitet på alle nivå for å styrke din fysiske, psykiske og spirituelle helse. Vi øver blant annet på grensesetting, det å gi slipp, feiring av de små men store tingene og tilgivelse.

ÅPNE OPP #4

I modul 4 går vi dypere inn i manifesteringsprosessen slik at du kan integrere manifesterings teknikker i det daglige og bli magnetisk. Du vil også lære hvordan du kan bruke livets dualiteter til noe positivt; hva kan du lære, hva kan du erfare, og hvordan kan du møte følelsene og tankene dine uten å dømme? Magien ligger i hvordan du møter det som kommer, for livet er dynamisk og det SKJER.

ENERGI & KRAFT #5

I modul 5 får du verktøyene som gjør at du står mer stødig i egen kraft og blir en tydeligere leder i ditt eget liv. Det er lett å gi kraften fra deg og lekke energi blant annet ved å tenke at når noe ytre skjer så skal alt bli bra. I HTGR lærer du å lede deg selv, skape din egen lykke, stå stødig i egen kraft og grave frem alt gullet du har i deg (for det er uendelig).

OPPGRADERING


Vi er i stadig utvikling og ekspansjon. Vår undervisning er alltid ferskvare og basert på våre deltakere. Basert på utviklingen vi ser hos tidligere kursdeltakere har vi valgt å endrer kursnavnet fra SDD (Skap ditt drømmeliv) til Heal to get real “Modig nok til å endre, sterk nok til bare være". Er du den neste?

HEAL TO GET REAL

 

JEG ER KLAR

Tilbakemeldinger

 

Malin Hansen

 

Heal to get real (tidligere SDD 2.0) var et inspirerende kurs, som satte fokus på og bevisstgjorde meg på viktigheten av å verdsette de små tingene i hverdagen. Kurset viste viktigheten av å være tilstede i øyeblikket, nyte øyeblikkene (både de små og store) og gjøre det som er rett for seg selv.

Både Lilalife og Susanne var inspirerende, sprudlende og viste oss vei gjennom kurset.

Kurset kan absolutt anbefales til andre :)

 

Elisabeth Eide

 

Heal to get real (tidligere SDD) har for meg vært en unik mulighet til å bli enda bedre kjent med meg selv. Det har lært å gi meg selv lov til å være den jeg er ment for å være- og stå stødig i den kraften som bor i meg - uavhengig av hvilke stormer livet gir meg. Bare elsker Lila og Susanne. Tusen takk vakre dere

Marianne Westeng 

Heal to get real (tidligere SDD 2.0) betydde mye for meg.

Jeg tok kurset i en periode i livet hvor jeg hadde det ekstremt tøft.

Under kurset fikk jeg bearbeidet vanskelige opplevelser fra fortiden, og lærte meg teknikker for å balansere og høyne energien min. Healingene fra Susanne og meditasjonene fra Lila var magiske.

Det var godt å få være med i ett fellesskap hvor jeg følte meg trygg til å dele tanker og følelser som dukket opp underveis. Jeg gledet meg til hver sending med Lila og Susanne og det var nesten som en sorg når SDD var over.

 

Hilde Fadnes Hølland

 

Tusen takk for et fantastisk kurs som har gitt meg ein haug med verktøy som eg har fått bruk for for spesielt med tanke på å roe meg ned og vær mer trygg i meg sjølv. Eg har alltid følt at eg må ligge flere hestehoder foran med planlegging og se framover for at kvardagen skal bli bra for familien - noko som har ført til stress og nedprioritering av meg sjølv.

Temaene i kurset har vært som skreddersydd for meg og supert at alt ligger tilgjengelig etterpå slik at eg kan gå tilbake og høre opptak og lese notater.

Lila og Susanne utfyller kvarandre utmerka med sine kunnskaper og herlige vesen. Veldig kjekt at gruppa som sådan er aktiv og eg har mang ein gang kjent den gode og positive energien spre seg før kurset starta.

 

Maria Nikkinen Rørstad

Dette er eit knutepukt og eit fellesskap av lysarbeiderar og vakre mennesker som med sin energi og inspirasjon hjelper kvarandre opp og fram. 

Det er eit samlingspunkt som gjer vekene og kvardagane mykje lettare. Susanne og Lila kjem med enormt mykje lærdom til oss og deler raust av sine erfaringar. Det faglege kunnskapsnivået er kjempe bra, og samtidig utfyller dei kvarandre veldig fint. 

Det beste med dette er følelsen av å "tilhøre" på djupt plan - til motvekt av ein streben etter å "passe inn" og "bli likt" som vi kanskje møter i andre settingar i kvardagen. 

Anni Horne 

Heal to get real (tidligere SDD 2.0) fikk jordet, hjalp meg med å se at jeg er god nok som jeg er og fikk meg til å ta ett steg av gangen. Et steg i retning mot å leve det livet jeg elsker å leve, det livet som gir meg energi og glede. Fikk meg til å se klart på hvilke valg og retninger som er rett for meg i meg selv og livet mitt.

Tusen tusen takk til dere 2 – håper det blir nye kurs fremover med dere.

 

Vi er
Lila og Susanne

Alt er energi, og noen ganger slår lynet ned. Sånn var det da vi møttes. Det var en umiddelbar kjemi, og vi skjønte raskt at vi kom til å gjøre en forskjell sammen. Vi har begge valgt å gå våre egne veier for å komme i kontakt med vårt høyeste potensiale. I "Heal to get real" hjelper vi deg med å ta kraften din tilbake og bli leder og healeren i eget liv. Dette kan hjelpe deg til å nå nye høyder enten som privatperson eller i arbeidslivet generelt sett. Dette er vår tredje kursrunde og de enorme transformasjonene vi ser hos tidligere kursdeltakere er virkelig vår felles drivkraft.

SUSANNE 

Susanne er en healer og klarsynt medium. Før evnene hennes dyttet henne i en annen retning jobbet hun som markedssjef i oljebransjen. Susanne valgte å stole på at universet hadde en plan for henne og bestemte seg for starte opp som healer (og har hatt fulle ventelister siden!).

Som healer har Susanne en naturlig evne til å kunne formidle budskap og overføre energi som kan fremme en persons vekst og helbredelsesprosess.

I kurset har vi en rekke kollektive «live» healinger tilpasset ulike temaer for å gi deg en boost i riktig retning.

I kurset vil hun jobbe ut fra de samme modulene hun gjør i vanlig healingarbeid:
Healing 1: Opprydding (hjelpe deg med å rydde opp i din innvendige bod)
Healing 2: Dybde healing (komme til roten av hva som hindrer deg)
Healing nr 3: Påfyll (erstatte grums med ny giv, pågangsmot og kjærlighetskraft)

Lila 

 

I begynnelsen av 20-årene fikk Line en beskjed fra legen sin som satte fyr på henne: "Du har fått en kronisk sykdom som det ikke er noe å gjøre med."
Hun ville det annerledes og startet prosessen med å heale seg selv. Line studerte medisin grunnfag, ernæringsterapi og tok yogautdannelse.
Hun startet sitt eget firma Lilalife, som betyr et lekent liv, for å manifestere det livet hun ønsket.
På sin reise har Line tatt coachutdannelse, fordypet seg i hvordan vi kan bruke underbevisstheten vår via visualisering og manifestering, og hvordan få tilgang til energien som vi alle har i oss.
Skritt for skritt har hun tatt livet og kraften sin tilbake, og hun har skjønt at vi alle har en gullgruve i oss. Lila gleder seg stort til å dele dette med deg på kurset "Heal to Get real"

Jeg er modig nok til å endre,
sterk nok til å bare være.

ENGANGSBETALING

6790,-

 • 5 livesendinger med healer Susanne og Lila
 • 4 kraftfulle felles guidede healinger med Susanne
 • 5 healende meditasjoner med Lila
 • Tilgang til en kursportal hvor du kan se opptak når du vil i ro og fred.
 • 2 års tilgang til kursmateriale og healingene.
 • Spørretime med Susanne og Lila 

 

BLI MED NÅ

DEL I TO BETALINGER

6790,-

 • 5 livesendinger med healer Susanne og Lila
 • 4 kraftfulle felles guidede healinger med
  Susanne
 • 5 healende meditasjoner med Lila
 • Tilgang til en kursportal hvor du kan se opptak når du vil i ro og fred.
 • 2 års tilgang til kursmateriale og healingene.
 • Spørretime med
  Susanne og Lila 
BLI MED NÅ

" Fantastisk kurs! Det har vært en lærerik og magisk reise, som har vært en katalysator for min spirituelle vekst! Jeg hadde en tung fortid med mange traumer i barndommen, noe som har gjort at jeg har vært fanget i det negative. Dette kurset er en hjertegaver som har hjulpet meg å bearbeide det og heale hjertet mitt! Jeg har slitt med å tenke at jeg fortjener drømmelivet mitt, fantastisk kjærlige og kunnskapsrike lærere og mentorer har vist meg veien. Lila og Susanne hjertelig takk"

Gunn

 

" Tusen takk for at  dere for at har satt i gang HTGR, et veldig inspirerende kurs. Under den første healingen hvor du Susanne sa at magien startet 21 dager tidligere, så traff det meg veldig. Akkurat 21 dager tidligere, så ble jeg oppringt og fikk tilbud om drømmejobben" 

Verden skulle hatt flere engler som dere. Dere er noen fantastiske damer som sprer glede og varme, og gir oss andre håp, tillit og forståelse for at man kan påvirke sitt eget liv bare man blir bevisst på det. Så utrolig flott at dere deler erfaringene og kunnskapen deres.

Hanne

Tilbakemeldinger

 

Inette Engelsvik


Fantastisk oppbyggende kurs! Varme, ærlige og inspirerende kursverter som ser meg. Jeg har lenge vært interessert i hvordan tankene påvirker oss, HTGR (tidligere SDD) ga meg enda mer innsikt og forståelse i hvordan jeg kan manifestere det jeg ønsker i livet mitt. Jeg har blitt motivert til å virkelig se innover og rense ut uhensiktsmessige tankemønstre. Engasjementet i facebookgruppen, i form av deling av hverandres prosesser, har vært godt, støttende og rørende!
For meg var dette et viktig kurs!

Silje Vassøy


Dette seks ukers kurset var nærende og åpnende på flere måter enn jeg trodde var mulig.
I dypet i meg ( og i deg) så finnes det mye gull. Og dette kurset hjelper definitivt på å grave en vei ned til gullet.

Anbefales på det varmeste!

Anette Bryn Næss 

HTGR (tidligere SDD) kurset er ett kurs hvor man lærer å sette pris på de små tingene i livet, ta vare på seg selv, snu tankesettet og ikke være i en offerrolle.

Sette pris på ting og tilgi, ikke bare seg selv, men også andre. Slik kommer man seg videre og i en positiv retning.

Healing gjør også mye med kroppen og er magisk.Ett kurs som er en investering i egen helse.Tusen takk Line og Susanne.

Maria G 

HTGR (tidligere SDD) har åpnet opp for mer magi, nå nyter jeg øyeblikk som jeg tidligere ikke så.
Jeg har blitt flinkere å møte ulike situasjoner med mer nysgjerrighet og med spørsmålet «hva skal jeg lære av dette»? Jeg har blitt mer positiv i flere situasjoner, som har gitt meg en ny ro. Jeg har blitt mye bedre på å gi slipp, og samtidig tiltrekke meg mer av det jeg ønsker via manifestering.

Jeg har kjent på mye kjærlighet gjennom kurset. Både fra andre, men også, IKKE MINST, fra meg selv. Kombinasjonen i kurset, «teori» med Line og healingene til Susanne, har vært helt uslåelig. Den har fått meg til å komme så utrolig langt på veldig kort tid. Mitt drømmeliv ar virkelig gjort seg til kjenne via kurset.

Anneline Hjelle 

Jeg kom over kurset ved en tilfeldighet, det føltes instinktivt riktig å melde seg på. Nå er jeg lenger på den reisen enn jeg noen gang kunne forestilt meg! Hver kursdag tas det opp viktige temaer man trenger å bli bevisst på for å bli bedre kjent med seg selv, sine behov og ønsker. Med Lines meditasjonsøvelser har jeg kjent meg sterkere for hver uke, og stressnivået har sunket merkbart!

Magien Susanne har bidratt med er det vanskelig å sette ord på, men det er ikke tvil om at hun har evner til å koble seg på deg, gi kraft og styrke til å takle sine indre kamper og slutte fred med seg selv. Ting jeg har brukt åresvis på å gi slipp på har nå sluppet taket, og jeg har endelig kunnet begynne å tegne skissene av mitt drømmeliv. Den indre roen og intuisjonen min er sterkere. Og det hele er toppet av to sprudlende, nydelige damer som sprer glede og kjærlighet i bøttevis, i kombinasjon med en helt nydelig kursgjeng som deler, heier og støtter hverandre. Dette var et av de beste kursene jeg har deltatt på

Marthe D Grøttebø

For en magisk reise dette har vært! Jeg er så glad og takknemlig for å være en del av HTGR (tidligere SDD) og det nydelige fellesskapet som det har blitt.
Her vil vi hverandre godt og alle heier deg frem. Dere deler av dere selv og deres kunnskap på en ekte og ærlig måte.

SDD har gjort en så stor forskjell for meg og min utvikling. Jeg føler meg mye mer tilfreds med meg selv og klarer å glede meg mer over hverdagen og de "små" tingene som er lett å ta for gitt. Jeg står mye mer stødig i meg selv og tørr mer og mer å hoppe ut i det ukjente uten å la frykten hindre meg (fra å ha telefonangst til å være med på podcast innspilling).
Det spirituelle har alltid vært en stor og viktig del av meg, men har de siste årene kjent på en del blokkeringer. Healingene til Susanne har gitt meg så mye påfyll og har virkelig bidratt til å løsne opp. Jeg føler meg nå mye mer åpen og har fått en mye dypere kontakt med min spirituelle side.Jeg har bare fine ting å si om SDD og vil anbefale det på det varmeste.